Napište nám:info@blokprotiislamizaci.cz
Tisková zpráva – Blok proti islamizaci vítá rozhodnutí rakouského ústavního soudu.
press

Praha 1. července 2016

Blok proti islamizaci vítá rozhodnutí rakouského ústavního soudu. Podle informací z tisku se budou volby opakovat. Toto rozhodnutí rakouského ústavního soudu považujeme za průlomové, protože v něm nezvítězil tlak médií ani EU, ale právní rozhodnuti rakouského ústavního soudu.

Po Brexitu je to tak druhá událost, která nás naplňuje nadějí, že Evropa suverénních států bez diktátu Bruselu má šanci přežít současnou krizi a vrátit se ke svým původním hodnotám. Pokud v nových volbách v Rakousku zvítězí kandidát Svobodných, tak to bude signálem i pro ostatní evropské strany, které odmítají imigraci a islamizaci Evropy, že za nimi jejich občané stojí.

Jsem ráda, že právo a spravedlnost v Rakousku zvítězili nad uplacenými médii a dotovanými politickými neziskovkami, které otvírají náruč islámu,“ řekla Jana Borkovcová předsedkyně Bloku proti islamizaci. „Věřím, že v našich nadcházejících krajských volbách vystavíme společně s Úsvitem stopku nelegální migraci a šíření islamizace, kterou tak podporuje současná vládní koalice,“ dodala.

All for Joomla All for Webmasters